Header

Content Manager

Armoede de wereld uithelpen, daar zet Oxfam Novib zich dagelijks voor in. Dat doen we vanuit de overtuiging dat mensen heel goed in staat zijn om zelf een bestaan zonder armoede op te bouwen, als zij maar de kans krijgen. (wil je meer weten, ga dan naar www.oxfamnovib.nl)

Het Online Campagneteam van Oxfam Novib is op zoek naar een:

Contentmanager


Over jou

  • Jij weet als geen ander dat goede content nodig is om mensen aan je te binden.
  • Je begrijpt dat ‘goede content’ een breed begrip is, want jij denkt niet alleen aan hippe copy, maar ook aan veelzeggende beelden, schone html code, aantrekkelijke tweets en aan zoekmachinevriendelijke webteksten.
  • Jij wordt niet warm of koud van zo’n breed begrip als ‘goede content’, sterker nog, je hart gaat er juist sneller van kloppen!

Over de functie

De contentmanager die we zoeken komt te werken in het online team van Oxfam Novib: een team met online campaigners, een communitymanager, een online marketeer, een webcoördinator en een ICT’ster. Al deze mensen werken bij verschillende interne bureaus, maar werken net als de contentmanager voor de afdeling ‘Campagnes’. Je leidinggevende is het hoofd van het bureau Popular Campaigning. We hoeven jou verder niet uit te leggen wat een contentmanager doet, want jij bént er één! Het online team is een creatief team dat inspireert en enthousiasmeert. De sfeer is informeel en we vinden het soms heerlijk om keihard aan succesvolle projecten te werken, zoals de Groene Sint campagne, Genoeg = genoeg, of recent de ‘I support #Tahrir from’ Twittercampagne.

Functie-eisen

  • MBO-HBO werk- en denkniveau;
  • Je weet wat het betekent om in/voor grote organisaties te werken, ervaring is een pré, maar niet noodzakelijkerwijs nodig;
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
  • Affiniteit met het werk van Oxfam Novib;
  • Je bent initiatiefrijk en een teamspeler.

Wat bieden wij?

Je komt te werken in een inspirerend team met online specialisten die graag kennis delen en met jou aan een betere wereld willen werken;

De functie is voorlopig ingeschaald in salarisschaal 8, hierbij hoort een maximumsalaris van € 3581,- per maand op basis van 36 uur. Wij bieden een jaarcontract met mogelijkheid van verlenging.

Solliciteren?

Heb jij het gevoel dat je de persoon bent die we zoeken en dat dit de baan is die jij zoekt, dan maken we graag eens kennis met je. Stuur je motivatie en CV onder vermelding van vacature nummer 5-110 vóór 8 maart 2012 naar jobs@oxfamnovib.nl. ter attentie van Marjon Eshuis, HR Consultant. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Jurrian ten Hove. @jurr / jurrian.ten.hove@oxfamnovib.nl

Contact persoon:
Marjon Eshuis
Telefoonnummer:
070-3421932