Header

Programmeur , Humanity House

Het Humanity House in Den Haag zoekt een programmeur met organisatietalent en kennis van rampen, conflicten, humanitaire hulp en mensenrechten.

De organisatie

In het Humanity House kun je aan den lijve ervaren wat het betekent om te moeten overleven in een gebied waar een conflict of een ramp heeft plaatsgevonden. Via een indrukwekkende ervaringsreis wordt het onvoorstelbare voorstelbaar gemaakt. Het Humanity House is naast een museum ook een platform waar regelmatig lezingen, debatten, workshops, exposities en filmavonden plaatsvinden. Het Humanity House biedt scholen een educatief programma dat kinderen en jongeren meeneemt naar het leven in een vluchtelingenkamp.

Het Humanity House is een initiatief van het Nederlandse Rode Kruis en wordt ondersteund door de gemeente Den Haag en het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling van de Europese Commissie. Daarnaast werkt het Humanity House samen met verschillende partners.

Functie-inhoud

  • Verantwoordelijk voor de inhoudelijke programmering van het Humanity House, bestaande uit wisselende exposities en de organisatie van debatten, lezingen, filmvertoningen, talkshows, etc.;
  • Bedenken en uitvoeren van concepten voor eigen programmering en het aanjagen en ondersteunen van partners bij programmering;
  • Voorbereiden, voorzitten en opvolgen van partneroverleggen;
  • De programmeur werkt nauw samen met de Marketingmanager en de Operationeel Manager en legt verantwoording af aan het Hoofd Interne Organisatie & Programmering.

Functie-eisen

  • Minimaal HBO-niveau en 5 jaar relevante werkervaring;
  • Organisatietalent;
  • Kennis van humanitaire thema’s;
  • Communicatief, creatief en flexibel;
  • Stressbestendig en een positieve instelling.

Arbeidsvoorwaarden

Start per 1 september 2012. Het gaat om een functie van 3 a 4 dagen (24-32 uur) per week. Salaris is afhankelijk van leeftijd en ervaring. Passende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Meer weten?

Voor informatie over de functie kun je contact opnemen met Marcella van den Berg. Marcella.vandenberg@humanityhouse.org T 070 3100052.

Je kunt solliciteren tot 31 mei 2012. Graag je CV en motivatiebrief naar Marcella van den Berg. Marcella.vandenberg@humanityhouse.org.
Meer over het Humanity House vind je op www.humanityhouse.org.