Header

Telefonní bankéř/-ka ADC Helpdesk - Ostrava

1917777
GE Capital
Capital - International
General Electric (GE) je široce diverzifikovanou mezinárodní společností. Působí ve více než 100 zemích světa v řadě průmyslových odvětví, finančních službách a médiích.

Jednou ze skupin je GE Capital, která se řadí mezi největší světové společnosti poskytující finanční služby a jejíž působnost zahrnuje více než 55 zemí.

V České republice je GE Capital zastoupena společnostmi GE Money Bank, a.s., která patří mezi největší české finanční instituce a své služby orientuje jak na občany, tak firemní klientelu a společností GE Money Auto, s.r.o, jednou z největších společností v ČR poskytující úvěry a finanční leasing na nové i ojeté automobily.

General Electric vyznává firemní hodnoty kladoucí důraz na zákazníka, aktivní a tvořivou spolupráci a vysoké know-how zaměstnanců. Aktivně se podílí také na činnostech souvisejících se společenskou odpovědností (CSR).

Spojte se s námi! Chcete-li vidět, jak se s námi pracuje, podívejte se na video - http://bit.ly/Jgb2Hs. GE Capital přináší čerstvé novinky a nejnovější kariérní příležitosti přímo k Vám na Twitteru @GEEuropeCareers - http://bit.ly/11RJcJO nebo LinkedInu ve skupině GE Capital Careers Czech Republic - http://linkd.in/vTT5J0.
Telefonní bankéř/-ka ADC Helpdesk - Ostrava
Experienced
Sales
Inside Sales
Czech Republic
Ostrava
70030
No
Telefonní bankéř/-ka ADC Helpdesk je součástí 20-ti členného týmu, který odbavuje převážně servisní hovory a poskytuje technickou podporu zákazníkům v oblasti Alternativních distribučních kanálu (ADC kanálů) např. internet banky a mobil banky. Zároveň v rámci příchozích i odchozích hovorů prodává produkty společnosti. Nadřízeným bankéře/-ky je Vedoucí týmu. Jedná se o práci na plný úvazek. Místo výkonu práce je v Ostravě.
* Plnit stanovený prodejní plán
* Samostatně řešit nestandardní situace
* Podílet se na rozvoji procesu
* Aktivně spolupracovat s ostatními členy týmu
* Středoškolské vzdělání s maturitou
* Velmi dobrá uživatelská znalost MS Office
* Pokročilá znalost MS Internet Explorer a dalších web. prohlížečů
* Výhodou je znalost MS SQL
* Všeobecný rozhled v IT
* Schopnost se samostatně rozhodovat
* Velmi dobré komunikační dovednosti
* Vysoké pracovní nasazení

Chcete se dozvědět více?
https://www.gemoney.cz/o-nas
https://xjobs.brassring.com/tgwebhost/jobdetails.aspx?partnerid=54&siteid=5346&jobid=1139046