Header

Corporate Communicatiemedewerker : Zuid-Holland

Hivos zoekt een parttime Corporate communicatiemedewerker voor 32 uur per week voor bepaalde tijd

Waar ligt je verantwoordelijkheid?

Samen met de coördinator Marketing en Communicatie ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van het corporate communicatiebeleid van Hivos. Je adviseert en ondersteunt op het gebied van evenementen, publicaties en overige communicatiemiddelen. Je levert een bijdrage aan de ontwikkeling van nieuwe strategieën, communicatiemiddelen en activiteiten voor de corporate en marketingcommunicatie van Hivos. Met als doel de positionering van Hivos in binnen- en buitenland te versterken en de achterban te vergroten.

Wat heb je hiervoor nodig?

Als allround communicatiemedewerker heb je een HBO Communicatie, School voor Journalistiek of vergelijkbare opleiding afgerond. Sindsdien werk je minstens vijf jaar in dit vakgebied. Je hebt ruime ervaring met corporate en marketingcommunicatie en het coördineren en (zelfstandig) uitvoeren van de actitviteiten en middelen die daaruit voortvloeien, waaronder het jaarverslag. Ook ben je nauw betrokken bij de ontwikkeling van een corporate campagne. Daarnaast geef je uitvoering aan de samenwerkingscontracten die Hivos met verschillende partners heeft, zoals het IFFR, het IDFA en verschillende ‘roze’ evenementen, zoals de Gay Pride. Uiteraard heb je belangstelling voor- en ervaring met de sector Internationale Samenwerking. Je kunt goed zelfstandig werken, maar bent ook een teamplayer.

Vakmatig maak je veel gebruik van sociale media, waarbij je kennis van CMS-systemen goed van pas komt. Particuliere fondsenwerving is voor jou bekend terrein. Je redactionele vaardigheden zijn uitstekend en je beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed, waardoor je jouw boodschap op een heldere wijze verwoordt.

Wat krijg je hiervoor?

Een inspirerende werkomgeving en een functie waarbij jouw inspanningen bijdragen aan een vrije, eerlijke en duurzame wereld.

Het salaris bedraagt maximaal € 3.221,48 bij een 32-urige werkweek.

Reiskostenvergoeding conform de Hivos Rechtspositieregeling. Opname in het pensioenfonds voor Zorg & Welzijn (PGGM).

Wil je nog meer weten?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Mirna Hovius, Hoofd Bureau Externe Relaties, telefoon 070 - 3765500.

Direct reageren? Stuur dan jouw sollicitatiebrief met CV met code 1208551-15 graag vóór

17 september naar jobs@hivos.nl

Bureau Externe Relaties

(BER) behartigt Hivos’ externe relaties in Nederland (en Europa). Dit bureau omvat de clusters Marketing & Communicatie en Advocacy & Public Engagement. Ook de campagnes Arbeidsrechten voor Vrouwen, Stop Kinderarbeid en 100% Duurzame Energie zijn ondergebracht bij Bureau Externe Relaties.

Hivos ziet beleidsbeïnvloeding als een krachtig instrument om ongelijkheid en ongelijke rechten aan te kaarten.

Ontwikkelingsorganisatie Hivos handelt vanuit humanistische waarden. Samen met lokale maatschappelijke organisaties in ontwikkelingslanden werkt Hivos aan een vrije, eerlijke en duurzame wereld. Daarin hebben burgers - vrouwen en mannen - gelijke toegang tot middelen en kansen voor ontwikkeling.

Bij Hivos werken in totaal 241 mensen, waarvan 133 op het hoofdkantoor in Den Haag. Hivos kent regiokantoren in Zimbabwe, Kenia, India, Indonesië, Costa Rica en Bolivia. Voor meer informatie: www.hivos.nl