Header

Accountmanager

De Gezonde Stad zoekt een accountmanager met passie voor duurzaamheid. Je bent een ervaren acquisiteur, resultaatgericht, communicatief, bekend met het Amsterdamse bedrijfsleven en voortdurend op zoek naar duurzame kansen. Je opereert als koppel met de directeur van De Gezonde Stad. Je hebt de creativiteit om voorstellen te bedenken, deze uit te werken en uit te onderhandelen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het relatiemanagement van bestaande partners. Representativiteit is een vereiste.
Bovendien beschik je over projectleiderskwaliteiten. Je kunt inhoudelijke projecten inrichten en uitvoeren en weet bedrijven te interesseren om hierin te investeren. Je formeert en geeft leiding aan projectgroepen waarin ook partners van bedrijven en andere instellingen plaats hebben. Je werkt salesstrategieën uit tot een projectplan. Je stroomlijnt de communicatie tussen de projectpartners.
Profiel
Opleiding/ervaring:
• Minimaal wo werk- en denkniveau
• Minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie
• Ervaring in account- en relatiemanagement
• Projectmatig werken
• Strategisch inzicht voor onderhandelingen
Persoonlijke kenmerken:
• Resultaatgericht
• Klantgericht
• Ondernemend
• Zelfstandig
• Representatief
Salarisindicatie
Salarisindicatie is, afhankelijk van kennis en ervaring, €2.706 tot €3.604 bruto per maand (op basis van 38 uur per week).
Over ons
De Gezonde Stad is een aanjager van duurzame ontwikkeling in de hoofdstad. We zetten ons in voor klimaat, luchtkwaliteit en groene ruimte in en rond Amsterdam. We maken afspraken met bedrijven en instellingen met als doel zo het aanbod van duurzame producten en diensten in de stad te doen groeien. Onze projecten zijn concreet en laten een verbinding zien tussen bedrijven en bewoners van de stad (groot-Amsterdam). We zijn een team van vijf bevlogen mensen die een drive hebben Amsterdam werkelijk duurzamer te maken.
Je krijgt als accountmanager de kans om in een jonge, dynamische omgeving te werken met veel zelfstandigheid. We bieden een functie waarin je je gedrevenheid kwijt kunt, je mee helpt bouwen aan deze nieuwe organisatie en aan een gezondere stad.
Procedure
Stuur je korte motivatiebrief en cv uiterlijk zondag 28 juli naarinfo@degezondestad.org. Gesprekken vinden plaats in de week van 12 en van 19 augustus. We streven naar een aanstelling vanaf 1 oktober.
Meer informatie
Bel voor meer informatie met Sanne Blok (accountmanager) 020-6241522. Bekijk ook onze website www.degezondestad.org