Header

Butterfly Works zoekt: management assistant

Butterfly Works is een co-creatie studio in Amsterdam. Design is leidend in het werk dat we doen: het beantwoorden van internationale, sociale vraagstukken. Wij geloven in de grensoverschrijdende werking van vormgeving gekoppeld aan inhoud. Dit is terug te zien in de projecten die wij initiëren en uitvoeren, zoals bij de interactieve e&m-learning programma’s en bij het ontwerpen en ontwikkelen van lifestyle merken. Wij werken samen met organisaties in zowel de publieke als private sector, onderwijsinstellingen en individuele experts. Wij zijn een unieke organisatie met een jong team waarin nieuwe media, design en innoveren een grote rol spelen.
Butterfly Works is in 2000 opgericht en vormt inmiddels een hecht team bestaande uit +/- 12 medewerkers. Wij houden kantoor in Amsterdam, NDSM werf.
Nauwkeurig, flexibel en oog voor detail?
Werkzaamheden
Als directie assistent(e) binnen Butterfly Works verzorg je de praktische en administratieve ondersteuning van de directie. Je denk mee en vooruit met de organisatie en vervult ondersteunende taken:
- Plannen en organiseren van vergaderingen en interne afspraken;
- Het voorbereiden en notuleren van de vergaderingen met de Raad van Toezicht;
- Praktische en administratieve ondersteuning voor de directie;
- Brieven, verslagen, nota’s opstellen,uitwerken en redigeren;
- Bijhouden en (re)organiseren van bestandbeheer;
- Ondersteuning van de facilitaire zaken, zoals ICT en huisvesting;
- Ondersteuning van het HRM werkzaamheden, zoals het uitzetten van vacatures en bijhouden van inkomende (open) sollicitaties.
Competenties
Wij zoeken een enthousiaste collega die nauwkeurig werkt en verantwoordelijkheid neemt voor zijn/haar taken. Je voelt je thuis en vindt het leuk om in een dynamische, internationale omgeving te werken. Je hebt interesse in de creatieve industrie en de ontwikkelingssamenwerkingbranche en bent bereid om alle facetten van deze functie op je te nemen. Daarnaast beschik je over de volgende vereisten:
- Opleidingsniveau: Schoevers of vergelijkbare (directiesecretaresse) opleiding;
- Minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring als (directie) secretaresse/assistent(e);
- Ervaring met notuleren bij bestuursvergaderingen is een grote pré;
- In het bezit zijn van een BHV diploma is een pré;
- Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, in woord en geschrift;
- Je werkt nauwkeurig en streeft naar optimale kwaliteit;
- Je bent stressbestendig;
- Je bent loyaal en integer;
- Je hebt een goed gevoel voor prioriteit en bent dienstverlenend ingesteld;
- Je hebt een flexibele houding en bent sociaal en communicatief vaardig. 

Wij bieden
Een uitdagende en afwisselende functie in een inspirerende internationale omgeving waar ruimte is voor ontwikkeling. Inschaling in schaal 6 (wij gebruiken Cao Welzijn en maatschappelijke dienstverlening als richtlijn) afhankelijk van leeftijd, opleidingsniveau en ervaring.
Solliciteren
Sluiten jouw kennis en ervaringen naadloos aan op deze vacature, stuur dan je motivatiebrief en CV uiterlijk voor 9 augustus 2013 naar michiel@butterflyworks.org ter attentie van Michiel Huisman.

Alleen de kandidaten die uitgenodigd worden voor een kennismakingsgesprek zullen in de week van 12 augustus 2013 bericht van ons ontvangen. De gesprekken zullen in de week van 19 augustus 2013 plaatsvinden.  
Bezoek ook onze website en Flickr accounts om een goede indruk van onze organisatie te krijgen.
www.butterflyworks.org 
http://www.flickr.com/photos/81868522@N07/http://www.flickr.com/photos/butterflyworks/