Header

Senior Medewerker Financiële Administratie

Omdat we er voor elk kind willen zijn, hebben we jouw hulp nodig
UNICEF is per direct op zoek naar een
Senior Medewerker Financiële Administratie (m/v)
(32 uur per week)
Over UNICEF
UNICEF heeft een opdracht: ervoor zorgen dat elk land de rechten van kinderen, die zijn vastgelegd in het Verdrag voor de Rechten van het Kind, respecteert en naleeft. Dit is de mooiste opdracht die je kunt krijgen en die UNICEF samen met regeringen, bedrijven, particulieren en kinderen zelf op de best mogelijke wijze wil vervullen.
Het team Financiën voorziet de organisatie van relevante informatie en is verantwoordelijk voor het voeren van de boekhouding, de salarisadministratie en het afhandelen van nalatenschappen.
De functie
Als senior Medewerker Financiële Administratie ben je o.a. verantwoordelijk voor de kwaliteit van de boekhouding, het voeren van de salarisadministratie en het tijdig opleveren van rapportages. Samen met jouw collega’s verwerk je boekhoudkundige gegevens.
Je signaleert verbetermogelijkheden in het team Financiën en voert deze door, je begeleidt stagiairs en bent aanspreekpunt voor vragen van collega’s.
Als seniormedewerker heb je een zeer divers takenpakket:
  • Je stelt diverse maandelijkse rapportages op in Excel, waaronder de financiële maandrapportage
  • Je draagt zorg voor de planning en verdeling van de boekhoudkundige werkzaamheden binnen het team
  • Je verwerkt boekhoudkundige gegevens, voert debiteuren- en crediteurenadministratie, verwerkt van bankmutaties en zet betalingen en incasso’s klaar voor autorisatie
  • Je voert zelfstandig de salarisadministratie
  • Je sluit sub administraties, zoals de salarisadministratie aan met de financiële administratie
  • Je bent het aanspreekpunt voor vragen met betrekking tot financiële applicaties
Dit vragen we
  • Je draagt het werk van UNICEF een warm hart toe en voelt je betrokken bij de rechten van kinderen en ontwikkelingssamenwerking.
  • Je hebt MBO+ (boekhoudkundig) werk- en denkniveau en je beschikt over 4-8 jaar relevante werkervaring.
  • Je hebt goed cijfermatig inzicht, werkt accuraat en je behaalt je deadlines
  • Je beschikt over een klant- en servicegerichte instelling en hebt een goed probleemoplossend vermogen. Je staat stevig in je schoenen en vindt het niet lastig om mensen aan te spreken.
  • Je bent pro actief in het verstrekken van en vragen naar informatie
  • Je kennis en toepassing van Excel is uitstekend.
  • Je beschikt over uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden en beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift uitstekend.
  • Je bent een representatieve vertegenwoordiger van UNICEF.
Dit bieden we jou
UNICEF Nederland heeft een prettige en informele werksfeer, met uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, passend bij de goededoelensector. Door je inzet als medewerker van UNICEF draag je bij aan het realiseren van een beweging voor Kinderrechten, waardoor de rechten van alle kinderen overal ter wereld geborgd kunnen worden.
Meer informatie en reacties
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Annelies van Lier, Manager Financiën
(070 – 333 93 90) op woensdag 10 juli tussen 13.00 uur en 15.00 uur. Je reactie, waarin je duidelijk aangeeft waarom juist jij een geschikte kandidaat voor deze functie bent, kun je inclusief je CV tot uiterlijk 17 juli 2013 e-mailen naar UNICEF Nederland:seniormedewerkerfinancien@unicef.nl, t.a.v. Annelies van Lier, Manager Financiën. 
De eerste gesprekken voor de vacature van Senior Medewerker Financiële Administratie vinden plaats in de week van 22 juli a.s.
Zie ook: www.unicef.nl.
Onze maatschappij is kleurrijk en UNICEF Nederland is dat ook. UNICEF streeft ernaar dat haar medewerkers een afspiegeling zijn van de samenleving en het internationale karakter van de organisatie.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.