Header

ICCO Secretaresse


ICCO is de interkerkelijke organisatie voor internationale ontwikkelingssamenwerking. Wereldwijd geven wij financiƫle steun en advies aan lokale organisaties en netwerken die zich inzetten voor toegang tot basisvoorzieningen, het op gang brengen van duurzame economische ontwikkelingen en het bevorderen van vrede en democratie.
Ook verbinden wij ondernemende mensen in Nederland en in ontwikkelingslanden met elkaar. Wij werken intensief samen met maatschappelijke organisaties waaronder ontwikkelingsorganisaties, onderwijsinstellingen en bedrijven. Zo helpen wij mensen in Latijns Amerika, Aziƫ, Afrika en Oost Europa een menswaardig bestaan op te bouwen en economisch op eigen benen te staan.
Aan het einde van 2010 heeft ICCO zich getransformeerd tot een Internationale Netwerk Organisatie, die bestaat uit een Global Office in Utrecht en 7 Regiokantoren in Malawi, Mali, Oeganda, India, Kirgiziƫ, Indonesiƫ, Nicaragua en Bolivia. De organisatie laat zich adviseren door 7 Regional Councils en de International Advisory Council. ICCO werkt nauw samen met Edukans, Kerk in Actie en Prisma, Yente, ZZG en Share People.
We financieren ons werk met fondsen van de Nederlandse overheid en met private gelden via onze lid organisaties, institutionele donoren zoals Europe Aid en ECHO, Regionale Ontwikkelings Banken, multilaterale organisaties en Stichtingen. Naast subsidies verstrekt ICCO ook leningen, aandelenkapitaal en garanties aan bedrijven on ontwikkelingslanden. Dit gebeurd vanuit de afdeling ICCO Investments.
Voor de afdeling ICCO Investments, zijn we op zoek naar een
Secretaresse (m/v)
voor 32-36 uur per week,
in eerste instantie voor een periode van 1 jaar
Wat ga je doen?
Secretariƫle en administratieve ondersteuning bieden aan de Director ICCO Investments en aan de stafleden. Werkzaamheden zijn:
 Agendabeheer
 Notuleren
 Telefoonbehandeling
 Vergaderingen voorbereiden
 Correspondentie opstellen
 Archiveren
 Bijhouden van onze website en communicatietools
 En alle overige voorkomende administratieve werkzaamheden
Wat vragen wij?
Om deze functie goed te kunnen uitoefenen
 ben je ondernemend en pro-actief, je denkt vooruit en anticipeert op basis van de lopende zaken en planning van werkzaamheden
 werk je efficiĆ«nt en accuraat
 ben je servicegericht en representatief
 voel je je verantwoordelijk voor de kwaliteit van je werk en spreek je ook anderen hierop aan
 ben je sterk in plannen, coƶrdineren en controleren van gemaakte afspraken
 heb je een opleiding op tenminste het niveau van de opleiding tot (directie-)secretaresse
 een aantal jaren ervaring als (directie-) secretaresse
 beschik je over uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels
 kun je goed overweg met MS Office
 draag je ontwikkelingssamenwerking een warm hart toe en kun je je vinden in het protestants-christelijke karakter van ICCO
Functie-informatie
De functie is conform ICCO arbeidsvoorwaarden ingedeeld in schaal 7 (minimaal €2.114,- en maximaal
€2.571,- bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek). De standplaats is Utrecht.
Voor meer informatie over de functie bel je met Mark Joenje, Director ICCO Investments, tel. 06 - 11 000 670. Meer informatie over ICCO vind je op www.ICCO.nl
Interesse?
Je schriftelijke sollicitatie, met CV, kun je
tot 2 januari 2013 per e-mail sturen naar de afdeling HR, onder vermelding van vacaturenummer 2012-025. Het e-mailadres is vacancies@icco.nl.
De gesprekken vinden plaats in de week van 7 januari 2013.