Header

Secretaris / Projectleider Kennisplatform Water voor Ontwikkeling

Het Kennisplatform Water voor Ontwikkelingis een uitvloeisel van het kennisbeleid van het Ministerie van Buitenlandse Handel en ontwikkelingssamenwerking, wordt gesubsidieerd door dit ministerie en wordt gehost door UNESCO-IHE Institute for Water Education.
UNESCO-IHE is onderdeel van het netwerk met alle spelers in het kennis domein water en ontwikkeling om gezamenlijk te werken aan de opbouw en inrichting van het Kennisplatform. In dit Kennisplatform zullen beleid, praktijk en wetenschap samenwerken in de ontwikkeling, verspreiding en onderlinge uitwisseling van kennis op het terrein van water en ontwikkelingsvraagstukken. Voor het Kennisplatform Water voor Ontwikkeling zoekt UNESCO-IHE een
Secretaris / Projectleider (m/f) 0.8 - 1.0 FTE
Responsibilities
Deze positie vereist een zeer gemotiveerde professional met interesse in het werken op het snijvlak van wetenschap en (beleids)praktijk op het gebied van water en ontwikkelingssamenwerking. De secretaris geeft leiding aan het secretariaat van het Kennisplatform en is verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de taken van dit secretariaat. In de komende maanden wordt het secretariaat (bestaande uit een project coördinator and parttime secretariële/administratieve ondersteuning) ingericht en wordt van daaruit het Kennisplatform opgebouwd. Na de startfase wordt het secretariaat de spil van het Kennisplatform. Het ondersteunt de stuurgroep, die het Kennisplatform leidt, bereidt het de agenda en de werkprogramma's voor, draagt zorg voor een goede uitvoering van deze programma's, en organiseert de thema werkgroepen en platformbijeenkomsten alsmede de informatie- en kennisuitwisseling tussen de deelnemers. Het project valt onder de verantwoordelijkheid van de Business Director van UNESCO-IHE.
Competences
  • Organisatorische ervaring met het opzetten en onderhouden van netwerken/platforms.
  • Ervaren operationeel manager met aantoonbare ervaring in een eindverantwoordelijke functie.
  • Kennis van, en affiniteit met, beleids- en praktijkgericht wetenschappelijk onderzoek, onderzoeksprogrammering, en innovatie in internationaal verband.
  • Brede kennis van het nieuwe beleid voor ontwikkelingssamenwerking, specifiek op het terrein van water.
  • Daadkrachtige en verbindende persoonlijkheid met een open houding en overtuigingskracht.
  • Communicatieve, collegiale, zakelijke en betrokken leider.
  • In staat een variëteit aan betrokkenen en belanghebbenden te binden aan de ingezette koers.
  • Vloeiend Engels en Nederlands in woord en geschrift.
Terms of employment
  • Aanstelling via UNESCO-IHE, voor een periode van 1 jaar met de mogelijkheid tot verlenging voor de duur van het project
  • De salarisschalen en arbeidsvoorwaarden zijn vergelijkbaar met de voorwaarden van de Nederlandse Universiteiten ( www.vsnu.nl) waaronder opname in ABP pensioenfonds.
  • Het salaris is afhankelijk van ervaring en varieert van schaal 13 tot maximaal schaal 14 (bruto € 4.428 - € 5.920) op basis van een 38 urige werkweek.
Information and application
Aanvullende informatie kan opgevraagd worden bij Drs. Greet Vink Business Director UNESCO-IHE (via 015 - 215 1823 / g.vink@unesco-ihe.org) of bij Karin Hijma, Sr HR Advisor UNESCO-IHE (via 015 - 215 1761 / k.hijma@unesco-ihe.org).
Sollicitaties kunnen worden verstuurd tot 22 juli 2013 (sluitingsdatum) bestaande uit een motivatiebrief, curriculum vitae, en de contactgegevens van twee referenties (gecombineerd in 1 PDF file) naar UNESCO-IHE, ter attentie van Human Resource Management (E: vacancies@unesco-ihe.org ), Postbus 3015, 2601 DA Delft, onder vermelding van vacaturenummer: 13-RE-01.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
Date published: 05 July 2013