Header

Medewerker Logistieke Ondersteuning


(Senior) Medewerker Logistieke Ondersteuning (m/v 36 uur)

De afdeling R&D van CBI is per direct op zoek naar een (senior) medewerker logistieke ondersteuning. Het betreft een tijdelijke functie van 12 maanden met uitzicht op een langer dienstverband.
Op de afdeling R&D werkt hij/zij in een coördinerende rol voor het afdelingshoofd en Programma managers op terrein van Market Intelligence, (inter)nationaal relatiebeheer, onderzoek, marketing en communicatie en kennis management. De senior medewerker logistieke ondersteuning is integraal verantwoordelijk voor het goed verlopen van de logistieke organisatie en (proces) coördinatie van deze activiteiten. Hij/zij verricht haar/zijn werkzaamheden met een grote mate van zelfstandigheid.
Taken
  • Sparringpartner van afdelingshoofd c.q. programmamanager op het gebied van organisatorische activiteiten alsmede proces inhoudelijke zaken.
  • Het opstellen van planningen.
  • Het coördineren (en aansturen) van de processen en planning van de diverse projecten en programma’s.
  • Het organiseren en uitvoeren/doen uitvoeren van diverse werkzaamheden binnen projecten c.q. programma’s.
  • Het zelfstandig beoordelen en interpreteren van de organisatorische en logistieke problematiek en het kiezen van oplossingen om de voortgang en kwaliteit van de programmarealisatie te bevorderen.
  • Operationeel contactpersoon met exporteurs en Business Support Organisations in diverse ontwikkelingslanden.
  • Het leveren van een bijdrage aan de evaluatie van programmaonderdelen en adviseren over verbeteringen daarin m.b.t. de bestaande processen.
  • Het informeren van externe partijen over de CBI producten, het behandelen van verzoeken om informatie.
  • Het (doen) beheren van diverse informatiebestanden, publicaties en het bijdragen aan publicaties en informatieproducties (w.o. de content van de website).
  • Het onderhandelen met externe leveranciers van diensten (trainers en consultants) evenals het opstellen van concept contracten en raamwerkovereenkomsten.
  • Het controleren van de door leveranciers en externen geleverde producten in kwaliteit van de uitvoering.
  • Het voorbereiden van en adviseren over bedrijfsvoeringaangelegenheden verbonden aan de programma-activiteiten.
  • Het ondersteunen bij de werving van externe experts t.b.v. de organisatie.
  • Het verzamelen en leveren van managementinformatie zoals cijfers, m.b.t. productie en kosten.
Teneinde bovenstaande taken goed uit te kunnen voeren is het voor Market Intelligence noodzakelijk dat de (senior) medewerker logistieke ondersteuning zich ook de inhoud van de Market Intelligence producten eigen maakt. Daarnaast zullen voor Market Intelligence – naast organisatorische en logistieke taken – ook inhoudelijke taken uitgevoerd worden. Te denken valt aan het afhandelen van verzoeken van exporteurs en Business Support Organisations omtrent Market Intelligence, het beheren van de Market Intelligence Database op de CBI website, het assisteren bij het organiseren van sectorbijeenkomsten (inhoudelijke voorbereiding, follow-up).
Functievereisten & vaardigheden
- Een MBO+/HBO werk- en denkniveau
- Sterk ontwikkelde organisatorische vaardigheden
- Ervaring met het beheren van planning en processen
- Ervaring met coördineren van diverse processen en de daarbij betrokken partijen
- Ruime werkervaring met administratief/logistieke processen
- Onderhandelingsvaardigheden
- Uitstekende communicatieve vaardigheden
- Goede schriftelijke en mondelinge kennis van Engels
- Ervaring/affiniteit met internationale handel, marketing en het bedrijfsleven
- Vaardigheid in het omgaan met een verscheidenheid aan (internationale) contacten
- Zelfstandig
- Resultaatgericht
- Proactief en assertief
- Flexibel
- Accuraat
Aanbod
Het CBI (Centrum tot Bevordering van de Import uit ontwikkelingslanden) is het Agentschap van het Ministerie van Buitenlandse Zaken en dé expert op het gebied van Exportbevordering vanuit ontwikkelingslanden. De organisatie is dynamisch met korte communicatielijnen. Werk je hard en neem je initiatief om zaken direct aan te pakken, dan biedt CBI je de ruimte om jezelf te ontwikkelen tot een meester in je functie. Het CBI huurt haar medewerkers in via een payrollconstructie. De van toepassing zijnde arbeidsvoorwaarden vallen onder de CAO Welzijn en Maatschappelijke dienstverlening. Afhankelijk van opleiding en werkervaring vindt er een aanstelling plaats als medewerker logistieke ondersteuning (schaal 7) of senior medewerker logistieke ondersteuning (schaal 8) (CAO Welzijn en Maatschappelijke dienstverlening).
 
Solliciteren
Wil je solliciteren? Mail dan uiterlijk 30 november 2012 je brief met CV naarjvereijken@cbi.eu onder vermelding van: Sollicitatie (senior) medewerker logistieke ondersteuning R&D.