Header

Albert Schweitzer ziekenhuis zoekt een fondsenwerver


Zorg met hoofd, hart en ziel is het motto van het Albert Schweitzer ziekenhuis. Het hoofd staat garant voor kennis, kunde en ervaring. Ons hart gaat uit naar de mens achter de patiënt en zijn of haar naasten, naar hun individuele wensen, belangen en overtuigingen. In onze ziel liggen onze gedrevenheid en onze passie voor patiëntgerichte zorg besloten.
Hoofd, hart en ziel maken het Albert Schweitzer ziekenhuis tot een belangrijk en gewaardeerd centrum voor moderne medisch-specialistische, paramedische, verpleegkundige en geestelijke zorg. Wij willen ‘eerste keus’ ziekenhuis zijn en blijven voor de bevolking van de stedelijke regio Drechtsteden.
Onze 250 medisch specialisten en circa 4000 medewerkers werken gemotiveerd en met plezier op vier locaties en twee buitenpoliklinieken. Het Albert Schweitzer ziekenhuis is lid van de Samenwerkende Topklinische Opleidingsziekenhuizen (STZ), geaccrediteerd door het NIAZ en heeft in 2012 het predikaat Top Employer behaald.
ZORG MET HOOFD, HART EN ZIEL
Het Albert Schweitzer ziekenhuis heeft zijn wortels diep in het verzorgingsgebied in de Drechtstedenregio. We willen hier actief onderdeel zijn van de samenleving en partnerschap aangaan met bedrijven en particulieren om samen te bouwen aan een topklinisch ziekenhuis waar onze patiënten gastvrije zorg ervaren.
Juist in deze tijd zijn we als ziekenhuis op zoek naar extra middelen om te besteden aan het vergroten van het comfort van onze patiënten en aan het wetenschappelijk onderzoek dat we in ons ziekenhuis willen uitvoeren. Daarom hebben wij een vacature voor een
FONDSENWERVER OW 13029
Ben jij de ervaren fondsenwerver die zich met passie wil inzetten om fondsenwerving van het Albert Schweitzer ziekenhuis te professionaliseren en zo nieuwe middelen genereren?
De functie
Als fondsenwerver behandel je alle sponsor- en fondsenaanvragen. Je weet huidige en nieuwe partners aan ons te binden: de particuliere achterban breid je verder uit en op de zakelijke markt zet je namens het ziekenhuis de eerste stappen. Je organiseert relatiebijeenkomsten en tegenprestaties voor onze donateurs en partners en je bent verantwoordelijk voor de communicatie met hen. Je bent actief betrokken bij het nog op te richten vriendenfonds van het Albert Schweitzer ziekenhuis waar de huidige activiteiten op het gebied van fondsenwerving en sponsoring een plaats in zullen krijgen. Je ondersteunt, inspireert en faciliteert het bestuur en het vriendenfonds. Je draagt zorg voor het opstellen van een compact fondsenwervingsplan en onderzoekt en activeert (nieuwe) netwerken en mogelijkheden voor werving en besteding.
Je inspireert het management, medewerkers en medisch specialisten van het ziekenhuis als ambassadeurs van de organisatie op het gebied van fondsenwerving. De fondsenwerver rapporteert aan de manager Communicatie.
Wij zoeken
Voor deze boeiende en uitdagende opdracht zoeken wij een pionier met ervaring. Een gedreven kandidaat met een WO/HBO werk- en denkniveau. Een commerciële en ondernemende instelling spreekt voor zich. Je bent creatief, flexibel, stressbestendig, accuraat en een ervaren projectmanager. Je hebt ruime ervaring met sponsor- en fondsenwerving en je hebt affiniteit met de zorg. Het leggen van contacten gaat je makkelijk af. Je al opgebouwde netwerk binnen de Drechtsteden is een pre!
Ons aanbod
We bieden een jaarcontract wat, afhankelijk van de behaalde resultaten, kan worden verlengd. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de Cao-ziekenhuizen. We bieden een parttime functie. De functie is ingedeeld in FWG 60 (max. € 4.095 bruto per maand op basis van 36 uur per week). Inschaling is afhankelijk van opleiding en ervaring.
Informatie
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Fennegien Wietses, manager Communicatie en Voorlichting, telefoonnummer 078-6541428.
Informatie over het Albert Schweitzer ziekenhuis en onze overige vacatures vindt u op:www.asz.nl
Wijze van solliciteren
Je sollicitatie kun je met vermelding van het vacaturenummer – OW 13029 – tot uiterlijk 30 april 2013 sturen naar sollicitaties@asz.nl of per post richten aan het Albert Schweitzer ziekenhuis, t.a.v. P&O Service Centrum, Bureau Werving & Selectie, Postbus 444, 3300 AK DORDRECHT.
S.v.p. in je sollicitatiebrief vermelden hoeveel uur je per week beschikbaar bent!
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
Aan niet door de manager P&O geautoriseerde opdrachten kunnen geen rechten worden ontleend.