Header

Senior expert inom RF-verifiering

Job Category:Engineering
Location:Stockholm, Sweden
  
Job Responsibilities
   
 Vi söker dig som vill ha en ledande roll inom vår satsning på radio/ telekombranschen. I din roll ingår att arbeta konsultativt med kravspecifikationer och testplaner mot våra radiokunder. Du är affärsmässigt drivande mot kund vad gäller kravutredningar och agerar som granskare internt men kan även vara delaktig i verifieringsuppdrag ute hos kunderna. Vi ser även att du är en potentiell Notified Body inom R&TTE-direktivet och FCC/TCB rewiever. Du kommer få möjlighet att både bredda och fördjupa din erfarenhet och dina kunskaper då uppdragen och våra kunders produkter ständigt varierar!
 
   
Job Qualifications
   
 Du har en bakgrund som civil-, högskole- eller gymnasieingenjör med gedigen arbetslivserfarenhet från telekombranschen och inom regulatoriska krav. Erfarenhet från GSM, WCDMA och LTE är meriterande.

Du har inblick i eller erfarenhet av regulatoriska frågor inom EMC- och R&TTE-direktiven. Praktisk erfarenhet och förståelse av verifierande mätningar med sprektrumanalysator och liknande mätinstrument finns också i din arbetsbakgrund.

Ett grundkrav är att du har djup förståelse för ellära/elektronik/elteknik för radioprodukter. Du ska behärska elschemaläsning samt ha förmåga att analysera och identifiera funktion utifrån ett elschema eller en konstruktionsbeskrivning.

Arbetet kommer till viss del att utföras på egen hand varför det krävs att du är självgående och drivande. Du är också nyfiken, ansvarstagande och kundorienterad. Ett brinnande intresse för teknik och praktiskt arbete i allmänhet ser vi som en självklarhet! God förmåga att tala, skriva och förstå text på svenska och engelska är ett krav.
 
   
Additional Information
   
 Som ingenjör hos oss får du arbeta med framtidens produkter i samarbete med kollegor som besitter en unik kompetens. Intertek är en arbetsgivare som satsar på kompetensutveckling och erbjuder varierande och utmanande arbetsuppgifter. Vi eftersträvar ett öppet och välkomnande arbetsklimat där delaktighet, kunskap och engagemang frodas.

Intertek är en trygg arbetsplats med kollektivavtal och förmånspaket med tjänstepension, friskvårdsbidrag samt föräldraledighetstillägg. Vi tillämpar flextid och värnar om ett gott arbetsklimat och glada medarbetare.

Frågor kring tjänsten besvaras av Niklas Larsson, tel:08-750 01 88. Urval kommer att ske löpande så vänta inte med att skicka in dina ansökningshandlingar. Välkommen att söka genom att maila ditt CV och ett personligt brev till rekrytering@intertek.com.
 
   
Contact Information
   
 Pia Radfalk.samme
Kista  Stockholm/Sweden, UNK  N/A
Phone: +46 8 750 00 00
Email: pia.radfalk.samme@intertek.com