Header

CONTENTONTWIKKELAAR


CONTENTONTWIKKELAAR

Rutgers WPF zet zich in voor de realisatie van seksuele en reproductieve gezondheid en rechten. We doen onderzoek en ontwikkelen voorlichtingsprogramma's op het gebied van seksualiteit. Wij werken voornamelijk in Nederland, Azië en Afrika. Onze organisatie bestaat uit ongeveer 80 medewerkers en ons kantoor staat in Utrecht. Een belangrijk onderdeel van ons werk vindt plaats in Nederland. Wij zijn actief op het terrein van seksuele vorming en seksuele gezondheid. Dit doen we in de domeinen onderwijs, zorg voor kwetsbare groepen, gezondheidszorg. Via websites en brochures informeren we publiek. Daarnaast doen we aan onderzoek en beleidsondersteuning.

Voor de afdeling Nationale Programma’s zoekt Rutgers WPF op korte termijn een CONTENTONTWIKKELAAR (32-36 uur voor 12 maanden), (vacaturenummer 2013-14)
Aansturend en meewerkend
Functie-inhoud
Seks in de Praktijk wordt Rutgers WPF’s website voor professionals in de (seksuele) gezondheidszorg. Hier vinden bijvoorbeeld verpleegkundigen, (huis)artsen, praktijkondersteuners, verloskundigen, seksuologen, begeleiders in instellingen informatie over de seksuele ontwikkeling van kinderen, jongeren en volwassenen, die ze in hun eigen praktijk praktisch kunnen toepassen.
De contentontwikkelaar is de spil in het ontwikkelen en realiseren van deze website. Je bent projectleider en je schrijft een deel van de teksten. Daarnaast denk en doe je vanuit de inhoud mee aan de ondersteuning van www.seksualiteit.nl, onze algemene publiekswebsite.
Functie-eisen
Wij zoeken iemand die wetenschappelijke kennis en bijdragen van collega’s kan omzetten in aantrekkelijke digitale content  voor professionele gebruikers en weet hoe je naar deze doelgroepen social media kunt inzetten. Je hebt inzicht in het proces van de ontwikkeling van een website en een vlotte pen. Je hebt ervaring met projectmatig werken, ook als projectleider en je weet bruggen te bouwen tussen inhoudelijke medewerkers en de afdeling communicatie. Je bent ondernemend en hebt de ambitie om met ons een uitnodigende website te lanceren.
• 5 jaar relevante werkervaring
• aantoonbare projectleiderservaring
• academisch geschoold, communicatie- of gezondheidswetenschappen
• kennis van en ervaring met seksuele gezondheid en rechten
• een aantoonbaar goede schrijver
• uitstekende beheersing van het Nederlands en goede beheersing van Engels
• goede contactuele eigenschappen
• verantwoordelijk en analytisch
• creatief en ondernemend
Deze eisen zijn harde eisen. De eerste vijf functie-eisen moeten gestaafd worden met bewijs in brief of CV. Alleen dan word je sollicitatie in behandeling genomen.
Arbeidsvoorwaarden
Het betreft vooralsnog een jaarcontract. Arbeidsvoorwaarden volgens de CAO-GGZ. De salariëring bedraagt afhankelijk van kennis en ervaring bij een 36-urige werkweek maximaal € 4.227,- bruto per maand (FWG-schaal 65a).
Informatie en sollicitatie
Voor meer informatie over de functie kun je je wenden tot Paulien van Haastrecht, Manager Nationale Programma, bereikbaar via 030 – 2313431 of p.vanhaastrecht@rutgerswpf.nl. Kijk ook op www.rutgerswpf.nl.
De kennismakingsgesprekken staan gepland op donderdag 28 maart 2013.
De gesprekken voor de 2e ronde staan ingepland op donderdag 4 april 2013.
Mail je sollicitatiebrief en CV uiterlijk zondag 24 maart 2013 naar po@rutgerswpf.nl, t.a.v. mw. P. van Haastrecht, onder vermelding van het vacaturenummer. Sollicitaties die na 24 maart 2013 bij ons binnenkomen, worden niet in behandeling genomen.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie stellen wij niet op prijs.