Header

Projectmedewerker, vacaturenummer 2013-15


Rutgers WPF zet zich in voor de realisatie van seksuele en reproductieve gezondheid en rechten. We doen onderzoek en ontwikkelen voorlichtingsprogramma's op het gebied van seksualiteit. Wij werken voornamelijk in Nederland, Azië en Afrika. Onze organisatie bestaat uit ongeveer 80 medewerkers en ons kantoor staat in Utrecht. Een belangrijk onderdeel van ons werk vindt plaats in Nederland. Wij zijn actief op het terrein van seksuele vorming en seksuele gezondheid. Dit doen we in de domeinen onderwijs, zorg voor kwetsbare groepen, gezondheidszorg. Via websites en brochures informeren we publiek. Daarnaast doen we aan onderzoek en beleidsondersteuning.
Voor de afdeling Nationale Programma’s zoekt Rutgers WPF op korte termijn een
PROJECTMEDEWERKER (32-36 uur voor 12 maanden), vacaturenummer 2013-15
Meewerkend op diverse projecten
Functie-inhoud
Wij zoeken iemand die inzicht heeft in het projectmatig werken op het terrein van de (seksuele) gezondheidsbevordering. Met de uitvoering van projecten op dit terrein heb je reeds ervaring opgedaan. Je hebt inzicht in theorie van gezondheidsbevordering en kan dit vertalen naar de praktijk. Ook implementatie van projecten en producten heb je in het vizier. Je bent daarin ambitieus en hebt creatieve ideeën over de aanpak. Daarnaast schrijf je makkelijk en op verschillende niveaus: zowel met publieksteksten als met een theoretisch onderbouwde projectbeschrijving kun je uit de voeten. Je kunt een inhoudelijk verhaal presenteren in een workshop of op een studiedag. Je hebt goede contactuele eigenschappen en bent een prima organisator. Je bent flexibel inzetbaar en vindt het leuk om mee te werken aan verschillende projecten in diverse projectteams. Gebruik van social media is voor jou een vanzelfsprekendheid.
Taken
Je hoofdtaak is het inhoudelijk meewerken aan diverse projecten. Het is belangrijk dat de projectmedewerker dus makkelijk kan switchen tussen projecten. De aard van de taken zal per project uiteenlopen, en varieert van het maken van een theoretisch onderbouwde projectbeschrijving, het onderhouden met contacten in het veld, het organiseren van bijeenkomsten, aanpassen van voorlichtingsmateriaal, het uitvoeren van verkenningen, het houden van presentaties of meewerken aan trainingen.
Functie-eisen
  • 2 jaar relevante werkervaring
  • ervaring met projectmatig werken
  • academisch geschoold: een sociale, gedrags- of gezondheidswetenschap
  • kennis van en ervaring met seksuele gezondheid en rechten
  • aantoonbaar goede schrijver
  • goede contactuele eigenschappen
  • verantwoordelijk en analytisch
  • creatief en ondernemend
Deze eisen zijn harde eisen. De eerste vijf functie-eisen moeten gestaafd worden met bewijs in brief of CV. Alleen dan wordt je sollicitatie in behandeling genomen.
Arbeidsvoorwaarden
Het betreft vooralsnog een jaarcontract. Arbeidsvoorwaarden volgens de CAO-GGZ. De salariëring bedraagt afhankelijk van kennis en ervaring bij een 36-urige werkweek maximaal € 3.268,- bruto per maand (FWG-schaal 55a).
Informatie en sollicitatie
Voor meer informatie over de functie kun je je wenden tot Paulien van Haastrecht, Manager Nationale Programma, bereikbaar via 030 – 2313431 of p.vanhaastrecht@rutgerswpf.nl. Kijk ook op www.rutgerswpf.nl.
De kennismakingsgesprekken staan gepland op maandag 8 april 2013.
De gesprekken voor de 2e ronde staan ingepland op donderdag 11 april 2013.
Mail je sollicitatiebrief en CV uiterlijk woensdag 27 maart 2013 - 12:00 uur naar po@rutgerswpf.nl, t.a.v. mw. P. van Haastrecht, onder vermelding van het vacaturenummer. Sollicitaties die op  27 maart 2013 na 12:00 uur bij ons binnenkomen, worden niet meer in behandeling genomen.
>>> Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie stellen wij niet op prijs <<<