Header

Planningsecretaresse


Binnen een inkoopteam zorg jij voor de ondersteuning van onze Merchandise Planners. De Merchandise Planners bepalen de hoeveelheid kleding en de verdeling over de meer dan 1500 C&A winkels in Europa. Als planningsecretaresse draag je bij tot de optimale verdeling van de goederen. Je analyseert verkoopcijfers en   trends, je beheert de stock levels en stuurt bij waar nodig. Jouw verantwoordelijkheden reiken veel verder dan de klassieke secretariaatstaken. Samenwerking en enthousiasme, daar is het jou om te doen.

Profile:

Je hebt een bachelor diploma en enkele jaren ervaring in een gelijkaardige functie. Je bezit goede analytische vaardigheden. Je bent uitermate geboeid door cijfers en spreadsheets en bent vertrouwd met PC toepassingen. Je spreekt vloeiend Engels. Je bent een teamplayer die ook zelfstandig kan werken. Je werkt nauwkeurig en neemt initiatief.

Offer:

Wij bieden een gevarieerde en boeiende jobinhoud in een motiverende werkomgeving. Voeg daarbij de grondige opleiding, het interessante loon en de aantrekkelijke 36-urenweek met flexibele uurregeling (mogelijkheid tot een vrije namiddag), ruime vakantieregeling, bedrijfsrestaurant, C&A kortingkaart en pendelbusje van en naar het station van Vilvoorde en je weet dat je snel moet reageren.

Interested:

Stuur dan snel je sollicitatiebrief en gedetailleerde CV met vermelding van de functie die je aanspreekt naar Liesbeth Develtere, Coordinator Recruitment and Selection C&A Buying, Jean Monnetlaan 1, 1804 Vilvoorde. E-mail:R761@canda.com